Légvár bérlés - 'VAS' Légvárak - légvár, légvár kölcsönzés, légvár bérbeadás, légvár üzemeltetés, óriáscsúszda, játék, népi fajáték
 
 
 

SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatásaink teljes körűek, és azokat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legrugalmasabban tudjunk alkalmazkodni az Ön igényeihez és elvárásaihoz.
 
A kínálatunkban szereplő játékok - légvárak, ugrálóvárak, óriáscsúszdák, mászófalak, egyéb játékok - bérbeadásával és üzemeltetésével is foglakozunk, tehát igénybe vehetőek szakértő felügyelet biztosításával vagy akár anélkül is. Ha Ön nem igényel állandó felügyeletet, természetesen akkor is számíthat az üzemeltetéssel kapcsolatos tanácsainkra, javaslatainkra.
 
A megrendelés menete egyszerű, ugyanakkor kellő részletessége biztosítja, hogy az Ön rendezvényén ne érhessék "kellemetlen meglepetések". Kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, akivel egyeztetni tudja a rendezvény jellegét, helyszínét és időpontját. Kollégánk segít Önnek a rendezvény célját leginkább szolgáló játékok - légvár, csúszda, népi fajátékok, stb. - kiválasztásában.
 
A játékok bérleti díjai nem térnek el a piaci átlagtól, ugyanakkor játékaink és szolgáltatásaink minősége jobb az átlagosnál. Árainkat minden esetben rugalmasan kezeljük, hiszen közös érdekünk, hogy megtaláljuk a mindkét fél számára előnyös megoldásokat.
 
A megrendelt játékokat az előre egyeztetett időpontban a kívánt helyszínre szállítjuk, szakszerűen üzembe helyezzük, és - amennyiben Ön igényli - saját szakemberünk folyamatos felügyelete mellett biztonságosan üzemeltetjük.
 
Javasoljuk, tekintse meg játékainkat rendszeresen frissülő fotógalériánkban!
 

ÍZELÍTŐ...

Légvár bérlés, ugrálóvár kölcsönzés
Légvár bérlés, ugrálóvár kölcsönzés
Légvár bérlés, ugrálóvár kölcsönzés
Légvár bérlés, ugrálóvár kölcsönzés
 
 
 

"VAS" Légvárak - Légvár bérlés, légvár kölcsönzés, légvár üzemeltetés...

Telefon: +36 70/266-0740

Légvár bérlés, légvár kölcsönzés, légvár üzemeltetés...